Markiser Södertälje

Markiser och andra solskyddslösningar till privatpersoner och företag | 08-603 11 00

Övriga produkter

Förutom markiser så erbjuder vi olika produkter och lösningar för solskydd och vindskydd. Nedan beskriver vi kort några av produkterna:

  • Persienner: Vårt breda utbud av persienner har något för varje smak. Vi erbbjuder både frihängande och uppspända persienner i en mängd olika material, färger och utföranden.
  • Gardiner: Snygga gardiner är ett klassiskt solskydd. Välj själv mellan en mängd olika färger och du har möjlighet att få allt från skira gardiner som mest ger en aning insynsskydd till helt mörkläggande väv och allt däremellan.
  • Lamellgardiner: Våra lamellgardiner ger en snygg och flexibel lösning där du själv kan reglera ljusinsläppet. Även här har du ett stort utbud av färger och material att välja mellan.
  • Plisségardiner: En solskyddslösning som har blivit populär i moderna byggnader tack vare att man fritt kan skjuta solskyddet över ytan för att täcka hela eller delar av den och kan tack vare infästningen även användas i fönster med annorlunda form. De finns även som topphängda modeller.
  • Rullgardiner: Klassiska rullgardiner som går att få i en mängd färger och mönster. Vår modell Twist rullgardin är gjord av sektioner som är transparenta blandat med mer täckande väv för dig som vill ha en snygg design och möjlighet att reglera ljusinsläppet.
  • Glasräcken: Våra höj- och sänkbara glasräcken för altaner och balkonger ger dig möjlighet att reglera luftinsläppet. Blåser det stänger du för och är det vindstilla kan du öppna upp de lättmanövrerade sektionerna. Denna lösning är mycket populär på uteserveringar och hjälper till att förlänga säsongen.
  • Insektsnät: Snygga och hållbara insektsnät som stänger ute insekter som du inte vill ha in i huset. De kommer monterade på snygga ramar och finns för både dörrar och fönster. Vår väv begränsar även mängden pollen som kommer in, vilket kan vara till fördel för pollenallergiker.
  • Silhouette: En lyxig gardin med en smart konstruktion där roterande vävlameller kan regleras mellan två svagt genomskinliga vävar.

 

persienner skyddar mot insyn och solljus

Begär offert idag

Välkommen att kontakta oss för med information om våra produkter inom sol- och vindskydd. Beställer du även markiser så kan vi erbjuda en smart paketlösning där allt installeras samtidigt.

 

Komplett utbud av solskyddsprodukter. Snygga och effektiva modeller som passar dig.