Markiser Södertälje

Markiser och andra solskyddslösningar till privatpersoner och företag | 08-603 11 00

Markiser

Nedan kan du läsa om de typer av markiser och tillval som vi erbjuder. Välkommen att höra av dig om du har någon fråga eller är ute efter en särskild produkt.

Terrassmarkiser

En markis över en terrass eller en uteplats tillhör de vanligaste modellerna. Våra markiser är utformade för att tåla den svenska väderleken och mekanik, ram och väv är därför utformade i robusta material som är gjorda för att hålla och se snygga ut i årtionden.

Du har stora valmöjligheter när det gäller färg och form. Vi hjälper dig gärna att hitta markiser som passar perfekt ihop med din byggnad och din smak.

Fönstermarkiser

Markiser för att skydda fönster mot stark sol finns i en mängd olika utföranden. Vi har både modeller som passar bra på privata villor och lägenheter samt rejäla varianter för ditt kontor eller en butik med stora skyltfönster. Precis som våra övriga markiser går de att få i en mängd olika färger och format samt med olika smarta funktioner.

många markiser på fastighet

Pergolamarkiser

Har du en pergola så behöver den förstås en passande pergolamarkis för att få maximal komfort och förlänga sommarsäsongen. Vi erbjuder ett flertal modeller som alla övertygar med sin snygga design och smarta funktioner.

Nu finns det till och med möjlighet att få en modell med smarta sensorer som justerar skuggningen och där öppningsbara lameller av aluminium hjälper till att skapa ett svalkande luftflöde.

Pergolamarkis på terrass

Smarta tillval

Välj till smarta tillval till dina markiser så blir de till ännu mer glädje i vardagen och höjer värdet på din byggnad. Slipp tröga vevar eller band för att fälla markiserna in och ut med hjälp av motorstyrning. Med ett enkelt tryck på en knapp nära markisen eller fjärrstyrning med fjärrkontroll kan du enkelt reglera hur mycket du vill fälla ut markisen och vilken vinkel den ska ha. Vissa modeller går idag också att få med app-styrning.

Sensorer för vind, regn och sol gör det ännu enklare. Markisen känner själv av när solen ligger på mot ett fönster eller en dörr och fälls automatiskt ut. Skulle det börja regna eller blåsa kraftigt fälls den in igen för att skydda markisduken och mekaniken.

 

Sakkunnig vägledning i valet av markis - vi hittar rätt lösning för dig!